SSC Full Form: What is the meaning of SSC

Hello Friends, You often hear about SSC but you do not know its meaning even you do not know SSC full form. Today I am going to explain fully about SSC. So, let’s get a start.

SSC FULL FORM

SSC Full Form:

The SSC Full Form is Staff Selection Commission

Meaning of SSC:

SSC is an organization under the central Government  to hire team for different posts in the different Departments of the central Government and in Subordinate organizations.

Different SSC Full Form:

1. SSC: Secondary School Certificate

2. SSC: Sebior school certificate

3. SSC: Systemic Sclerosis

4. SSC: Senior School Certificate

5. SSC: Social Science

6. SSC: School Site Council

7. SSC: Singapore Symphony Chorus

8. SSC: Sector Skills Councils

9. SSC: State Security Council

10. SSC: Shanghai Supercomputer Center

More Recommended Questions and Answers:

1. What does SSC exam means?

Ans: SSC is an organization under the central Government  to hire team for different posts in the different Departments of the central Government and in Subordinate organizations.

2. What is the qualification of SSC?

Ans: The qualification of SSC is Graduation from any recognised university.

3. What is full form of SSC board?

Ans: The full form of SSC board is Staff Selection Commission

4. What is the salary of SSC?

Ans: The salary of SSC is around 35000 rupees.

5. Which SSC exam is best?

Ans: The SSC CGL Exam is best.

6. Is SSC exam tough?

Ans: Yes, SSC exam is tough.

7.  What is the full form of SSC CGL?

Ans:  The full form of SSC CGL is Staff Selection Commission

8. What is the application fee for SSC CHSL?

Ans: The application fee for SSC CHSL is Rs. 100 for examination.

9. What is the full form of CHSL?

Ans: The full form of CHSL is Combined Higher Secondary Level.

10. What does SSC stand for in India?

Ans: SSC is an organization under the central Government  to hire team for different posts in the different Departments of the central Government and in Subordinate organizations.

11. What is full form of SSC in English?

Ans: The Full Form of SSC in English is Staff Selection Commission.

12. What is full form of SC?

Ans: The full form of SC is Staff commission.

13. What is SSC Exam full form?

Ans: The SSC Exam full form is Staff Selection Commission.

14. What is SSC CHSL Full Form?

Ans: SSC CHSL Full Form is Staff Selection Commission.

Most view Related Post

Leave a Comment