SORRY Full Form

What is Sorry? And what is Sorry Full Form? I am going to explain on it. If you really want to know about Sorry full form then read this article till the end.

SORRY FULL FORM

SORRY Full Form:

1. SORRY: Some One is Really Remembering You

2. SORRY: Some One Really and Certainly Remembering You

3. SORRY: Showing Our Remorse Restores You

4. SORRY: Showing Our Remorse Restores to Young Man

5. SORRY: Something Observation is Really Remembering You

SORRY Meaning:

The meaning of Sorry is to someone for something that you have done which has upset them or caused them difficulties, or when you bump into them accidentally.

Frequently Questions And Answers:

1. What is the meaning of saying sorry?

Ans: The meaning of Sorry is to someone for something that you have done which has upset them or caused them difficulties, or when you bump into them accidentally.

2. Why do we use sorry?

Ans: when you have not heard something that someone has said and you want them to repeat it. When you have done a big mistake you to say sorry to forgive you.

3. What is the meaning of so sorry?

Ans: The meaning of So Sorry is The meaning of Sorry is to someone for something that you have done which has upset them or caused them difficulties, or when you bump into them accidentally.

4. Is it better to say I’m sorry or I apologize?

Ans: It is better to say I am sorry.

5. What is another way of saying sorry?

Ans: Another way of saying sorry is My apologies.

6. What is the full form of sorry?

Ans: The Sorry full form is Some One Is Really Remembering You.

7. Is sorry a sentence?

Ans: No, Sorry is not a sentence.

8. Is Sorry an apology?

Ans: Sorry and apology are different words but its same meaning.

9. Is Sorry an adverb?

Ans: No, Sorry is not adverb its an adjective.

Most view Related Post

Leave a Comment