RJS Full Form: 16 Different RJS Full Form

RJS is a word that you often hear about it but you do not know RJS full form. So you will know what is the meaning of RJS? And what is RJS full form? If you have a problem with RJS full form and you want to know the right answer to the question, then you can get it from here.

RJS Full Form:

The RJS Full Form is Rajasthan Judicial Services. Other RJS Full Forms are explained below:

1. RJS: Rajiyasar

2. RJS: Ride, Jump, Sweat

3.  RJS: Real Jukebox System

4. RJS: Rocket J Squirrel

5. RJS: Raymond James Stadium 

6. RJS: Revue de Jurisprudence Sociale

7. RJS: Remote Job Service

8. RJS: Raymond James Stadium

9. RJS: Reuben Johnson & Son 

10. RJS: Remote Job Service

11. RJS: Rencontres Jeunes & Sociétés 

12. RJS: Rocket J. Squirrel

13. RJS: Richmond Jazz Society, Inc. 

14. RJS: Raymond James Stadium

15. RJS: Rhône Jardin Service 

RJS Meaning:

The Rajasthan High Court is the High Court of the state of Rajasthan. It was established on 29 August 1949 under the Rajasthan High Court Ordinance, 1949. The seat of the court is at Jodhpur. The court has a sanctioned judge strength of 50.

Frequently Questions And Answers:

1. What is RJS?

Ans: Rajasthan Judicial Services

2. What is the salary of Rajasthan judicial services?

Ans: The salary of RJS is Rs. 9000-14550.

3. Is judicial exam tough?

Ans: Yes, Judicial exam is very tough.

4. What is the Fullform of RJ?

Ans: The RJ full form is Radio Jockey.

5. What is RJ short for?

Ans: RJ short for Radio Jockey.

6. How many attempts are allowed in Rajasthan judiciary?

Ans: 6 Attempts.

7. Who is more powerful IAS or judge?

Ans: Judge is more powerful than IAS.

8. What is RJS?

Ans: The Rajasthan High Court is the High Court of the state of Rajasthan. It was established on 29 August 1949 under the Rajasthan High Court Ordinance, 1949. The seat of the court is at Jodhpur. The court has a sanctioned judge strength of 50.

Leave a Comment