LTI full Form

LTI is a word that you often hear about it but you do not know LTI full form. So you will know what is the meaning of LTI? And what is LTI full form? If you have a problem with LTI full form and you want to know the right answer to the question, then you can get it from here.

LTI Full Form:

The LTI Full Form is Larsen & Toubro Infotech. Other LTI Full Forms are explained below:

1. LTI: Laboratory Testing Inc

2. LTI: Linear Time Invariant

3. LTI: Left Hand Thumb Impression

4. LTI: Leaders of Tomorrow, Inc.

5. LTI: Learning Through Internships

6. LTI: Lingua Tertii Imperii

7. LTI: Laser Technology Inc

8. LTI: LOGICON Technologies, Inc.

9. LTI: Living Technologies, Inc.

10. LTI: Lost Time Injuries

11. LTI: Life Time Insurance

12. LTI: Language Technologies Institute

13. LTI: Longboard Traditions International

14. LTI: Life Technologies, Incorporated

15. LTI: Latin Technologies Inc.

16. LTI: Liberating Technologies Inc

17. LTI: Long Term Integration

18. LTI: Learning Tools Interoperability

19. LTI: Live Teacher Interaction

20. LTI: Leonardo Technologies Inc

21. LTI: Life Teen, Inc.

22. LTI: Linear Time Invariant

23. LTI: Library Technologies Inc

24. LTI: logistic technical information

25. LTI: Luxury Touring Injection

26. LTI: Lingua Tertii Imperii

27. LTI: Lifestyle Transportation Inc

28. LTI: Luft Transport International

29. LTI: Long Term Incentive

30. LTI: laser thermal imaging

LTI meaning:

LTI is a global IT solutions and services company based in Mumbai, India.

In 2017, NASSCOM ranked LTI as the sixth-largest Indian IT services company in terms of export revenues.

Frequently Questions and Answers:

1. Is LTI a MNC?

Ans: LTI is a global IT solutions and services company based in Mumbai, India.

2. What does LTI company do?

Ans: LTI is a global IT solutions and services company based in Mumbai, India. In 2017, NASSCOM ranked LTI as the sixth-largest Indian IT services company in terms of export revenues.

3. Is LTI a good company?

Ans: Yes, LTI is a very good company.

4. What does LTI stand for?

Ans: LTI stand for Larsen & Toubro Infotech.

5. Is LTI a service based company?

Ans: Yes, LTI a service based company.

6. When was LTI founded?

Ans: LTI was founded in 23rd December 1996.

7. How many employees does LTI have?

Ans: 24,000 Employees.

8. What is LTI system with example?

Ans: LTI is a global IT solutions and services company based in Mumbai, India. In 2017, NASSCOM ranked LTI as the sixth-largest Indian IT services company in terms of export revenues.

9. Who is the CEO of LTI?

Ans: Sanjay Jalona (11 Aug 2015–)

10. Is LTI good for freshers?

Ans: Yes, LTI is good for freshers.

11. Who is the owner of L&T Infotech?

Ans: Larsen & Toubro is the owner of LTI.

12. Does LTI provide laptops?

Ans: No, LTI does not provide laptops.

13. Is L&T a Chinese company?

Ans: No, LTI is not a Chinese company.

14. Does LTI provide transportation?

Ans: Yes, LTI provides transportation.

15. What is the full form of LnT?

Ans: Larsen & Toubro Limited 

16. Where is the headquarters of LTI?

Ans: The headquarter of LTI is Mumbai.

17. How much revenue of LTI?

Ans: Revenue: 130 crores USD (July 2019)

18. What are the subsidiary of LTI?

Ans: Subsidiaries: Lymbyc Solutions Private Limited

Leave a Comment