ICICI Full Form: Definition & 40 Other Full Form

ICICI is a word that you often hear about it but you do not know ICICI full form. So you will know what is the meaning of ICICI?

And what is ICICI full form? If you have a problem with ICICI full form and you want to know the right answer to the question, then you can get it from here.

ICICI Full Form:

The ICICI Full form is Industrial Credit and Investment Corporation of India. Other ICICI full forms are explained below:

1. ICICI: Industrial Credit and Investment Corporation of India

2. ICICI: Indian Criminals Intentionally Cheating Indians

3. ICICI: Indian Cheats Indian Cheats Indian

4. ICICI: Industrial Credit And Insurance Corporation Of India

5. ICICI: Industrial Credit Investment Corporation Of India

ICICI Meaning:

ICICI Bank Limited is an Indian multinational banking and financial services company headquartered in Mumbai, Maharashtra with its registered office in Vadodara, Gujarat. As of 2018, ICICI Bank is the second-largest bank in India in terms of assets and market capitalisation.

Frequently Questions And Answers:

1. What is the stock price of ICICI Bank?

Ans: The stock price of ICICI Bank is ₹346.30 +11.45 (+3.42%)

2. Who is the CEO of ICICI Bank?

Ans: Sandeep Bakhshi is the CEO of ICICI bank.

3. Where is the Headquarter of ICICI Bank?

Ans: The Headquarter of ICICI Bank is Mumbai.

4. What are the subsidiaries of ICICI Bank?

Ans:

  • ICICI Prudential Life Insurance
  • ICICI Trusteeship Services Limited
  • ICICI Lombard
  • ICICI Securities Primary Dealership Limited
  • ICICI Securities

5. How many countries have Icici Bank?

Ans: 17 Countries.

6. When was ICICI Bank founded?

Ans: June 1994, Vadodara

7. How much revenue of ICICI Bank?

Ans: 1,300 crores USD

8. What are the products of Icici Bank?

Ans:

  • Home Loans.
  • Loan Against Property.
  • Personal Loans.
  • Car Loans.
  • Two Wheeler Loans.
  • Commercial Vehicle Loans.
  • Loans Against Securities.

9. What is the meaning of Icici Bank?

 

Ans: ICICI Bank Limited is an Indian multinational banking and financial services company headquartered in Mumbai, Maharashtra with its registered office in Vadodara, Gujarat. As of 2018, ICICI Bank is the second-largest bank in India in terms of assets and market capitalisation.

10. What is best in ICICI?

Ans: ICICI Bank HPCL Coral American Express Credit Card

11. How many types of accounts are there in Icici Bank?

Ans: Four Types of Account such as:

  • Silver Savings Account
  • Freedom Savings Account
  • Easy Receive Account
  • Basic Savings Bank Account

12. Is Icici Bank Nationalised bank?

Ans: ICICI Bank is not a Nationalised Bank.

13. Is Icici Bank government or private?

Ans: ICICI Bank is a Private Sector Bank.

Most view Related Post

1 thought on “ICICI Full Form: Definition & 40 Other Full Form”

  1. You are so interesting! I don’t believe I have read through a single thing like this before.
    So nice to discover someone with a few unique thoughts on this issue.
    Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that’s needed on the internet,
    someone with a little originality!

    Reply

Leave a Comment