CFL Full Form

CFL is a word that you often hear about it but you do not know CFL full form. So you will know what is the meaning of CFL? And what is CFL full form? If you have a problem with CFL full form and you want to know the right answer to the question, then you can get it from here.

CFL Full Form:

The CFL Full Form is Canadian Football League. Other CFL Full Forms are explained below:

1. CFL: Contains Foul Language

2. CFL: Central Florida

3. CFL: Compact Fluorescent Lamp

4. CFL: Calcutta Football League

5. CFL: Compact fluorescent lamp

6. CFL: Compact Fluorescent Light

7. CFL: Česká Fotbalová Liga

8. CFL: Cargo Force Limited

9. CFL: Central Federal Lands

10. CFL: Comité des Finances Locales

11. CFL: Context-Free Language

12. CFL: Centre For Learning

13. CFL: Context Free Language

14. CFL: Campaign For Love

15. CFL: Christ For Life

16. CFL: Compact Fluorescent Light/bulb

17. CFL: Color–Flavor Locking

18. CFL: Chicago Federation of Labor

19. CFL: Cleared Flight Level

20. CFL:  Continental Football League

21. CFL: Compressed File Library

22. CFL: Canadian Framework for Licensure

23. CFL: Chemin de Fer Luxembourgois

24. CFL: Crossing the Finish Line 

25. CFL: Calcaneal-Fibular Ligament

26. CFL: CorelFLOW Chart

27. CFL: Center for Ledelse

28. CFL: Context-Free Language

29. CFL: Cease-Fire Line

30. CFL: Cathode Fluorescent Lamp

31. CFL: Comment For link

32. CFL: California Finance Lender

33. CFL: College of Foreign Languages 

34. CFL: Computers For Learning

35. CFL: Cash For Life

36. CFL: Campaign for Liberty

37. CFL: Contingency planning Facilities List

38. CFL: Contains Foul Language

39. CFL: Coordinated Fire Line

40. CFL:  Campbell Football League

41. CFL:  Center for Limnology

42. CFL: Central Federal Lands

43. CFL: Cincinnati Feels Lousy

44. CFL: Claim for Loss

45. CFL: Canada Feeder Lines

46. CFL: Courant Friedrichs Lewy

47. CFL: Common Feed List

48. CFL: Chemin de Fer Luxembourgois

49. CFL: Compact Florescent Lamp

50. CFL: Community Foundation of Louisville

51. CFL: Chemin de fer Lanaudire

52. CFL: Coordinated Fire Line

53. CFL: Context-Free Language

54. CFL: Canada Feeder Lines

55. CFL: Circumpolar Flaw Lead

56. CFL: Connecticut for Lieberman

57. CFL: Constructed Facilities Lab

58. CFL: California Federation of Labor

59. CFL: Coefficient de Frottement Longitudinal

60. CFL: Comité des Finances Locales

CFL Meaning:

The CFL is a professional sports league in Canada. The CFL is the highest level of engagement in Canadian football. The league consists of nine teams, each located in a city in Canada. They are divided into two divisions: four teams in the East Division and five teams in the West Division.

Frequently Questions And Answers:

1. What does CFL mean?

Ans: CFL means Canadian Football League.

2. How much money do CFL players make?

Ans: CFL players earn an average base salary of between $80,000 and $85,000.

3. Which gas is used in CFL?

Ans: Argon Gas.

4. What does CFL stand for in lighting?

Ans: Compact Fluorescent Lamp

5. What does CLF mean in texting?

Ans: The CFL is a professional sports league in Canada. The CFL is the highest level of engagement in Canadian football. The league consists of nine teams, each located in a city in Canada. They have divided into two divisions: four teams in the East Division and five teams in the West Division.

6. What does CFL stand for in the Navy?

Ans: Command Fitness Leader

7. What does CFL mean in slang?

Ans: CFL means the Canadian Football League.

8. What is CFL?

Ans: A compact fluorescent lamp, also called compact fluorescent light, energy-saving light and small fluorescent tube, is a fluorescent lamp intended to replace an intense light bulb; some types fit into light fixtures designed for bright bulbs.

9. What does CFL stand for in sports?

Ans: Canadian Football League.

10. What is the full form of CFL?

Ans: Canadian Football League

11. Is CFL popular in Canada?

Ans: Yes, CFL is popular in Canada.

12. Is the CFL dying?

Ans: No, Canadian Football League (CFL) is not dying.

Leave a Comment