BTC Full Form

BTC is a word that you often hear about it but you do not know BTC full form. So you will know what is the meaning of BTC? And what is BTC full form? If you have a problem with BTC full form and you want to know the right answer to the question, then you can get it from here.

BTC full form

BTC Full Form:

The BTC Full Form is Bodoland Territorial Council. Other BTC BTC Full Forms are explained below:

1. BTC: Bit Test Complement

2. BTC: Bitcoin Credits

3. BTC: Basic Training Certificate

4. BTC: Baku Tbilisi Ceyhan

5. BTC: Business Telecommunications Committee

6. BTC: Borgwaldt Test Centre

7. BTC: Business to Consumer

8. BTC: Bovine Tracheal Cartilage

9. BTC: Battles In Time Company

10. BTC: Blood Transshipment Center

11. BTC: Blood Transfusion Centre

12. BTC: Boiler Technician Chief

13. BTC: Bodoland Territorial Council

14. BTC: Belmont Technical College

15. BTC: Behavior Tech Computer

16. BTC: Brain Tumor Center

17. BTC: Botswana Telecommunications Corporation

18. BTC: Borgwaldt Test Centre

19. BTC: Baltic Sea Tourism Commission

20. BTC: Bit Test and Complement

21. BTC: Behavior Tech Computer

22. BTC: Better Type Carefully

23. BTC: Badger Truck Center

24. BTC: Beyond the Clouds

25. BTC: Biologically Targeted Coherent

26. BTC: Business Technology Consultants

27. BTC: British Transport Commission

28. BTC: Bermuda Telephone Company

29. BTC: Biochemical Test Coordinator

30. BTC: Beverage Trading Company

31. BTC: Biochemical Test Coordinator

32. BTC: Blood Transshipment Center

33. BTC: Bahamas Telecommunications Company

34. BTC: Bates Technical College

35. BTC: Business Technology Consultants

36. BTC: Battles in Time Company

37. BTC: Bermuda Telephone Company

38. BTC: Bellingham Technical College

39. BTC: Binary Time Code

40. BTC: Botswana Telecommunications Corporations

41. BTC: Birmingham Terminal Company

42. BTC: Belmont Technical College

43. BTC: Bahamas Telecommunications Company

44. BTC: Broadband Transfer Capability

45. BTC: British Technical Council of the Motor & Petroleum Industries

46. BTC: Biologically Targeted Coherent

47. BTC: Business Telecommunications Committee

48. BTC: Background Telemetry Channel

49. BTC: Bovine Tracheal Cartilage

50. BTC: Bit Test Complement

51. BTC: Biochemical Test Coordinator

52. BTC: Bellingham Technical College

53. BTC: Birmingham Terminal Company

54. BTC: Broadcaster Traffic Consortium LLC

55. BTC: Boston Tenant Coalition

56. BTC: Bumped Test Character

57. BTC: Battles In Time Company

58. BTC: British Training and Recruitment Consultancy

59. BTC: Business Technology Commercialization

60. BTC: Business Telecommunications Committee

61. BTC: Bovine Tracheal Cartilage

62. BTC: Better Type Carefully

63. BTC: Blood Transshipment Center

64. BTC: Birmingham Terminal Company

65. BTC: Budmouth Technology College

66. BTC: Bridge and Tunnel Crowd

67. BTC: Business Technology Consultants

68. BTC: Bumped Test Character

69. BTC: Bio-Tech Consulting

70. BTC: Burn That Coaster

BTC Meaning:

The Bodoland Territorial Council is an autonomous district council for the Bodoland Territorial Region of Assam state in India.  It was established in February 2003.

The BTC has 40 elected members and an additional six members that are appointed by the Governor of Assam.

The area under the BTC jurisdiction is officially called the Bodoland Territorial Region (BTR).

The region falls within the geographical map of the least developed region in India.

The Bodoland Territorial Council is headed by a Speaker and is the executive committee is chaired by a Chief Executive Member, most recently Hagrama Mahilary.

Frequently Questions And Answers:

1. What does BTC mean in a text message?

Ans: Biting the Carpet Computing Slang Technology

2. What does BTC mean in gaming?

Ans: Bitcoin

3. What is BTC payment?

Ans: Bitcoin

4. What does BTC mean Bitcoin?

Ans: The Bodoland Territorial Council is an autonomous district council for the Bodoland Territorial Region of Assam state in India.  It was established in February 2003.

The BTC has 40 elected members and an additional six members that are appointed by the Governor of Assam.

The area under the BTC jurisdiction is officially called the Bodoland Territorial Region (BTR). The region falls within the geographical map of the least developed region in India.

5. What is BTC?

Ans: The Bodoland Territorial Council is an autonomous district council for the Bodoland Territorial Region of Assam state in India.  It was established in February 2003.

6. How many Territorial Council are there in Assam?

Ans: 3 Autonomous Councils

7. How many districts are in Bodoland Territorial region?

Ans: 7 Existing Districts.

8. How many constituency are there in BTC?

Ans: There are three (3) Constituency are there in BTC.

Leave a Comment